Izreka "Lepota je samo površna” je dobro poznata i potpuno netačna. Lepota, zdravlje i proces starenja je određna zdravljem naših ćelija .


Naše ćelije se sastoje od kombinacije vitamina, minerala, aminokiselina i enzima i oni čine sva tkiva tela; sve, uključujući unutrašnje organe do spoljašnjih, kože, kose i noktiju I sve zavisi od dobrog ćelijskog zdravlja.

Neki od simptoma nedostatka vitamina I minerala:

Hormonska neravnoteža
Patogene aktivnosti (bakterija / virusi / gljivične / parazitske infekcije)
Hemijske ili metalni toksini
Stres (um / emocionalni problemi)
Dijetetski nedostaci
Alergije
Hrana-osetljivosti
Elektrosmog (kompjuteri, mobilni telefoni, itd)
Nedostatak sna
Prirodni proces starenjaDa bi naše ćelije bile zdrave prvo moramo biti u stanju da tačno identifikujemo koji vitamin ili mineral nam nedostaje.

Da li dobijamo dovoljno vitamina iz hrane koju jedemo?

Na primer: trebalo bi da pojedemo 30 narandži da dobijemo 1000mg vitamina C. Ovo se obično zamenjuje sa 1 kapsulom ili tabletom dnevno. Princip je isti sa drugim vitaminima I mineralima.

Naš Anti aging I vitamin test:

Koristeći najnoviju tehnologiju, naš medicinski uređaj za skeniranje17 D NLS program nudi neinvazivni pristup. Ovo skeniranje identifikuje vitamine i minerale koji nedostaju organizmu u tom trenutku.
Ovo je jedan potpuno nov pristup zdravlju I lepoti.

Vitamin test će vam dati spisak vitamina i minerala koji su potrebni vašem organizmu radi poboljšanja zdravlja ali i lepote.

Tehnika ispitivanja Anti aging i vitamin -testa zasnovana je na Non Linearnoj Biorezonantnoj tehnologiji.