Spring Thread

SAVRŠEN ANTI-AGING REŠENJE za OPUSTENU KOZU LICA I VRATA

Spring Thread® nudi trenutni lifting lica, to jest vertikalno podignutu i čvršću kožu lica sa progresivnom regeneracijom kože lica. Ova patentirana inovacija zateze kožu lica, ali omogućava udoban, prirodan izraz lica kao i ozbiljne dugotrajne rezultate.

KAKO IZVRŠITI PROJEKTE

Nauka Spring Thread® kozmetički konac je patentirana, nova generacija kozmetičkih rešenja. Spring Thread je kompozitni implantat, kao što su ljudska tkiva (elastinska vlakna i kolagenska spirala). Sastoji se od silikonske matrice koja obezbeđuje elastičnost i fleksibilnost i poliestersku spiralu koja obezbeđuje otpornost i kontrolu elastičnosti. Poliester i silikon su inertni materijali, savršeno biokompatibilni, koriste se više od 50 godina za medicinske implantate. Silikon se oblikuje u zupcima koji upućuju u četiri pravca. Ovo omogućava da se konac precizno pozicionira i obezbedi snažno sidrenje na tkivu. Brzo i lako se ugrađuju ispod površine kože, Spring Thread podiže i oblikuje tkivo kako bi obnovio mladenačku definiciju i ubrzao proizvodnju novog kolagena, podmlađujući kožu prirodnim rezultatima. Spring Thread® je CE odobren i proizveden prema ISO 9001 i ISO 13485 standardima. Sada dostupno u preko 40 zemalja, od 2008. godine implantirano je više od 70.000 niti.

PRIRODNI REZULTATI Spring Thread®

ima vrlo sličnu elastičnost kao I koža, što znači da omogućava normalne i prirodne pokrete i izražavanje lica.

DUGOTRAJNOST Spring Thread®

je trajno značenje, rezultati su izuzetno dugotrajni (obično 3-5 godina) za razliku od drugih niti koji se brze dezintegriraju, gube snagu kao i efekat.

BOLJE PERFORMANSE Spring Thread®

ima zaobljene zupce u sva četiri pravca i veoma blizu: 24 po CM. To znači da nema traume i efikasnije sidrenje tkiva.

GUBLJENJE CVRSTOCE KOZE -STARENJE

Šta se dešava s godinama?

Proces starenja menja glavne strukture lica, uključujući kožu, masne strukture, mišiće kao i strukturu kostiju.

Koža postaje tanja, gubi svoju elasticnost i čvrstoću. Koža postaje labava sa gubitkom elastičnog tkiva (elastina) u koži i vremenom uzrokuje labavu kožu, pojavljuje se linije i bore.

Gubitak masti ispod kože u obrazima, sljepoočnicama, bradi, nosu i području oko očiju takođe može dovesti do popuštanja kože i potonulog pogleda na lice.

Prirodna apsorpcija kostiju takodje moze dovesti do nastajanja bora kao I opustene koze lica.

Atrofija misica dovodi do opustenosti odredjenih delova koze lica.

OPCIJE TRETMANA

Kako se možete pozabaviti specifičnim problemima starenja koze?

Loš kvaliteta kože

Kozmetika, mezoterapija, piling, laseri, itd. Mogu pomoći u poboljšanju površine kože i poboljšati vidljivu pojavu sitnih linija, oštećenja od sunca, pigmentiranih područja i mrlja.

Gubitak volumena

Hijaluronski fileri I botox mogu se ubrizgati u lice da bi privremeno smanjili pojavu linija i bora i modifikovali konture lica.

Opustenost koze

Hirurški lifting ili mnogo manje agresivna "meka hirurška" tehnika podizanja sa SPRING TRHEDS nitima, može podići i repozicionirati tkivo koje je postalo flacidno i opušteno.

STA SPRING THREAD® MOŽE UČINI ZA VAS?

Prednosti STRING® Iouthful Facial Definition

Vertikalno podignuto, čvršće tkivo sa poboljšanjem kvaliteta kože pruža mladalački izgled Natural Results

Zahvaljujući fleksibilnim navojem dobijate savršeno prirodan rezultat koji omogućava normalan izraz lica i elastičnost kože

Dugoročna akcija

Izuzetno dugotrajni rezultati, obično veoma efektivni za 3-5 + godina, i nastavljaju da se grade mesecima nakon početnog tretmana.