Šta su tamni krugovi oko očiju?
Koža oko očiju je veoma osetljiva i krhka, lako otkriva znake umora ili starosti.

Tamni krugovi oko očiju se prvo pojavljuju na uglovima očiju, a zatim se proširuju na konture oka zbog čega su oči izgledaju tužno i umorno.
Šta je njihovo poreklo?
Tamni krugovi oko očiju mogu imati različito poreklo: umor, nedostatak mikrocirkulacije, nezdrav način života, a često je problem i nasledan.
Da li postoje efikasni tretmani?
Iz detaljnog kliničkog pregleda, mi će mo odrediti najviše odgovarajući tretman. U zavisnosti od vrste tamni krugovi oko očiju, Vama će biti predložen odrđeni tretman.

U našoj ordinacije najčešće se koristi Teosyal Pure SenseRedensity II.

Šta je Teosial Pure Sense Redensity II ?
To je Hijaluronski filer specijalno dizajniran za lečenje delikatne i osetljive regije oko očiju. Hijaluronska kiselina je molekul prirodno prisutna u dermisu kože, dajući hidrataciju, elastičnost i čvrstinu kože.
Teosyal Pure SenseRedensity II je prvi Hijaluronski filer svoje vrste koji je specijalno dizajniran za suzna korita regije oko očiju,kao i za rešavanje fine bora oko očiju,tamne krugove i duboke šupljine ispod očiju.

Teosyal Pure SenseRedensity II je zaista revolucionarni Hijaluronski filer.
Neposrednio daje sigurne rezultate.

Da li su rezultati vidljivi?
Da, oni su vidljivi odmah nakon injekcije i traje u proseku 12 meseci.
Da li injekcija u ovoj oblasti bolna?
Formulacija Teosyal Pure SenseRedensity II, uključuje lidokain, anestetik koji osigurava optimalnu udobnost tokom sesija ubrizgavanja.

Crvenilo i otok su rizici koji mogu nastati ,ali pravilnom aplikacijom i hlađenjem zona, rizik se smanjuje.