Par meseci pre nego sto sam pocela sa therapijom REEDUKACIJE PERINEUMA, osetila sam da mi se spustila materica. Moja doktorka mi je na pregledu rekla da su mi oslabili misici I da je jedino resenje operacija, sto mi ne preporucuje, verovatno zbog mojih godina. Savetovala mi je da ja sa sama podizem. Bila sam ocajna, jer sam se plasila neke infekcije ili nesto jos goreg.

Kada sam u casopisu “Bilje Zdravlje” procitala da postoji mogucnost terapijom da se ojacaju misici odmah sam videla nadu za moj problem. Posle deset tretmana misici su I dosta ojacali, tako da sada snagom misica mogu da povucem matericu. Inace to se desava samo prilikom duzeg hodanja.

Zasada mislim da sam moj problem sa ovom dosta dobro resila. Jas am zadovoljna.

V. Markovic 76 godina
Iz Beograda

Komentari   

 
0 #3 profile 19-12-2016 19:35 Citat
 
 
+12 #2 Milica Ilić 14-11-2012 12:43
Ja sam mama dvoje dece, Tare 7 god. i Igora 4 god. Nakon drugog porodjaja nastali su strasni problemi, Igor je bio krupna beba 3.8 kg i ja sam dole bila u jako losijem stanju nego pre. Moji misici su bili slabi, kada se nasmejem naglo ili se nakasljem, osecala sam nekontrolisano mokrenje i uvek sam bila primorana da nosim uloske. To vise nisam bila ja, moji seksualni odosi sa muzem su postali prava retkost jer vise ni on ni ja nismo imali zadovoljstvo kao ranije jer su moj osecaj nestao a stid rastao.

Par puta pomenula svoj problem svom ginekologu ali on bi mi odgovorio: “Sta bi ti sada? Pa nisi vise devojka!” Dugo sam cutala o tome jer nisam znala gde da potrazim spas. Nedavno, za redukaciju perineum misica sam saznala preko prijateljice i odmah sam donela odluku da to probam metodu kako bih resila svoje probleme. Na svom prvom sastanku sa Dr Vladanom plakala od tuge kada sam se ispovedala i pricala o svom problemu.

Nakon 12 seansi moj zivot je totalno promenjen i ponovo se osecam kao pozeljna zena. Tonus mojim vaginalnih misica je daleko bolji, seksualni odnosi su jako cesci i kvalitetniji i vise nemam nekontrolisano mokrenje.

Hvala puno Dr Vladanu
Citat
 
 
+7 #1 Mirjana 18-09-2012 16:53
Steta sto ovo ne radimo svi ranije da ne dodje do spustanje materice. Ja sam probala vezbama ali nije bas pomoglo.

Mirjana 43 god
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži