Korigovanje grudi je sada moguće i bez hirurških intervencija. GERNETIC kozmetika je zaslužna za ovaj REVOLUCIONARNI tretman koji je moguć bez hirurških intervencija.

Izgled grudi sada može biti doveden do savršenstva uz pomoć Gernetic proizvoda kojima se vrlo lako i komforno, a bez potrebe za hirurškom intervencijom, izgled vaših grudi koriguje – povećava, smanjuje i podize.

Tretiranje grudi ovim preparatima, mogu se rešiti problemi grudi: opuštenost, neishranjenost, demineralizacija, atrofija i hipertrofija.

Tretmani za grudi :

1.TRETMAN ZA OPUSTENE GRUDI

2.TRETMAN ZA SMANJVANJE GRUDI

3.TRETMAN ZA POVECANJA GRUDI

Tretmani su zasnovani na aplikaciji preparata koje tkivo grudi snabdeva esencijalnom ishranom i time uspostavljajući ravnotežu kod hipetrofije, atrofije ili ptosisa. Sam metabolizam se ubrzava, stvara se potreban kolagen i elastin.

Ovim tretmanom se može rešiti problem opuštenih grudi posle porođaja, nakon naglog gubljena težine, demineralizacije ili posle izvesnih terapija.Ovim tretmanom se može rešiti i problem prevelikih grudi jer se pre svakog tretmana radi merenje obima grudi.

Svi sastojci GERnetic preparata su prirodni i potpuno bezbedni, i mogu se kupiti samo u ordinacijama i profesionalnim salonima širom sveta. Vaše grudi će posle tretmana biti vidno čvršće a koža vidno elastičnija i baršunasta. Tretman traje oko 60 minuta i ne postoji ni jedan nelagodan osećaj prilikom tretmana. Tretman se preporučuje jednom nedeljno u seriji od 8 -12 puta.

Centar Reedukacije I Gernetic linija za grudi , odgovara na želju onih dama koje žele da zadrže atraktivne grudi ili da poboljšaju mišićni tonus i čvrstinu grudi, kao i onih čije grudi su premale ili prevelike.

Stanje grudi zavisi od tonusa kože i mišića koji ih podržavaju. Grudi su zapravo pod uticajem prirodnog grudnjaka, tj. pojasa koji određuje njihovu visinu i čvrstinu. Elastičnost ovog pojasa pod stalnim je uticajem faktora, kao što su trudnoća, promene u telesnoj težini, prirodno starenje, te se stoga mora održavati. Da biste održali lepotu svojih grudi morate na vreme početi da vodite računa o njima.