Zaŝo je važno da se bude fizički aktivan i zdrav?

Zdrav način života to jest života pojedinca u cilju prevencije bolesti i promocije svog zdravlja.

Zdrav način života je preduslov za razvoj različitih strana ljudskog života, dostići aktivnu dugovečnost i pravilno sprovođenje socijalnih funkcija kao I aktivno učešće u radu, socijalnoj sredini, porodici i domaćinstvu, rekreativne forme ovom životu.

Relevantnost zdravog života zbog povećanja i promene u opterećenost ljudskog duha I tela zbog kompleksnosti društvenog života, uticaja loše životne sredine, psiholoških problema, je izazvalo negativne promene zdravstvenog stanja.

Vođenje zdravog načina života, čitanje tekstova o zdravlju i sledeći njihove savete, možemo izbeći ozbiljne probleme i jednostavno produžiti svoj život za nekoliko godina.

U ritmu velikom gradu, nemamo vremena da se brine o svom zdravlju ... Ali uzalud! Strogo govoreći, svake sekunde naših života treba da bude usmerena na jačanju zdravlja.

Polifactorial Kvantna terapija će nam pomoći da se reše mnogi zdravstveni problemi koji su identifikovani svim članovima porodice.

Pratimo moto "Aktivno zdrava porodica!" i korišćenjem metode kvantne terapije će mo pokušati da održimo dobar nivo osnovnih kriterijuma za fizičku dobrobit i zdravlje svih članova porodice: - Stanje imunog sistema; - Stanje kardiovaskularnog sistema; - Stanje mišićno-koštanog sistema; - Stanje varenje; - Stanje nervnog sistema; - Stanje urogenitalnog sistema;

Sposobnost da se održavaju performanse u dužem periodu. Želimo da su glavni kriterijumi i tajne uspeha u životu je - u dobrom zdravstvenom stanju, pozitivno razmišljanje, sreća i ljubav u porodičnim odnosima, finansijskog blagostanja, stručno i kreativno samospoznaje.