Biorezonantna terapija (META-terapija) je tehnologija zasnovana na principu kvantne fizike. Biorezonantna terapija potiče od reči Resonate-da budu u skladu, u sinhronizaciji, u ravnoteži. Stres izaziva blokadu u protoku energije, što zauzvrat izaziva bolest.
META-terapija pomaže da se ukloni ova blokada, omogućavajući telu da se izleči samo.
META-Terapija je neinvazivna, bezbolna I jača imuni sistem. Takođe je bezbedna za trudnice I decu.


Kako Biorezonantn aterapija funkcioniše :


Biorezonantna terapija 17D NLS koristi strateški postavljene magnetne induktore na površinu glave. Elektromagnetni signali se prenose preko slušalica kako bi se otklonile blokade u prirodnom toku energije u telu.

Potrebno je nekoliko terapeutskih sesija.

U proteklim vekovima, dokazani su prirodne metode lečenja, kao što su: akupunktura, homeopatija i fitoterapija, koje su korisćene sa velikim uspehom.

META-terapija je izgađena na ovim temeljima, ali kao jednu potpuno novu sintezu koristi moderne kompjuterske tehnologiju.

Zbog toga je uvek moguće naći prave frekvencije, koje su posebno prilagođene prema pacijentu i koje su najefikasnije za tretman.
Sistem terapija prenosi ove informacije od računara na telo u tačno utvrđenoj količini i aktivira samo-ozdravljenje i eliminaciju toksina.
Glavna karakteristika META-terapija u 17D NLS je automatsko podešavanje.

Terapija-sesija se sastoji od dva koraka:


A: Za dijagnozu

Terapeut koristi kompjuterski sistem 17D NLS i utvrđuju se problemi u telu pacijenata, uzroci stresa i blokade energetskog sistema pacijenta


B: Za terapiju

Pacijent prima tačnu količinu frekvencije neophodne za samoizlečenje.

Svi biološki procesi u telu se upravljaju prema višim energetskim meridijanima i centralnom nervnom sistemu. Zbog našeg modernog načina života ovaj procesa može biti ozbiljno poremećen kako zbog spoljašnjih uticaja tako i zbog unutrašnjeg stresa, prekomernim zahtevima, neprirodnim prehrambenim proizvodima, elektro smoga, toksina iz okoline, i geopatskog stresa.

Telo reaguje na hronični stalni stres. Stres može dovesti do poremećaja i slabljenja imuniteta. Rezultat je spektar različitih simptoma: iscrpljenost, alergije, hronična oboljenja…
U takvoj situaciji je beskorisno lečiti individualne simptome poremećaja.

Trajnije lečenje je moguće samo uz kompletnu detoksikaciju tela, smanjenje stresa i reaktiviranje regulatornih sistema meridijana i centralnog nervnog sistema.

U ovim poremećajima, META terapijaje veoma efikasna.

META-terapija pomaže telu u eliminaciju toksina i alergena.

Pored toga viši uzročni faktori organskih poremećaja, hronični stres, kao i poremećenim reakcijama centralnog nervnog sistema – biće neutralisani Meta- terapijom.

I jedno i drugo su važni faktori za aktivaciju imunog sistema i samoizlečenja.

Bliže informacije o terapeutskim svojstvima Meta-terapije možete dobiti u našem kabinetu.